1spsk.majsstivelserørt ud i lidt vand, til jævning
1spsk.balsamico
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Varm lidt olie op i en gryde og brun kalvekødet godt på alle sider, krydr med lidt salt og friskkværnet peber. En god stegeskorpe giver god smag i din kalvegryde.
Tilsæt løg og lad det svitse med i et par minutter.
Tilsæt champignon og svits i yderligere et par minutter, krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt hvidløg og timian, svits i ½ minuts tid under omrøring.
Hæld vand og kalvefond ved, skru ned, læg låg på og lad det simre i ca. 15 minutter. Kalvefond kan erstattes med en bouillonterning.
Tilsæt creme fraiche og pisk det ud. Opløs majsstivelse i lidt koldt vand og jævn saucen, til den har den tykkelse du ønsker.
Tilsæt snackpeber og squash, lad dem simre med i 1½-2 minutter, grønsagerne skal stadig være sprøde.
Smag den lækre kalvegryde til med lidt balsamico, salt og peber.
Næringsindhold
Nem kalvegryde
Mængde pr. portion
Kalorier
361
% Daglig værdi*
Fedt
14
g
22
%
Mættet fedt
4
g
25
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
78
mg
26
%
Natrium
732
mg
32
%
Kalium
1400
mg
40
%
Kulhydrater
35
g
12
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
10
g
11
%
Protein
27
g
54
%
Vitamin A
21257
IU
425
%
Vitamin C
97
mg
118
%
Calcium
132
mg
13
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.