Bland olivenolie, rosmarin, timian, hvidløg og chipotle sammen.
Hæld det ud over cuvettestegen og gnid den godt ind i marinaden, over det hele.
Dæk til og sæt i køleskab i 4-6 timer, hvor kødet skal have lov til at marinere og trække smag.
Forvarm din ovn til 220 grader (varmluft).
Krydr din cuvette med flagesalt og friskkværnet peber og brun i ovnen i 15 minutter.
Tag den ud og skru ned til 160 grader (varmluft).
Hæld lidt vand ved sammen med let knust hvidløg, gulerod og løg - sæt din cuvette tilbage i ovnen i 25-30 minutter - alt efter hvordan kødet steges. Efter 30 minutter er den marinerede cuvettesteg rosa.
Næringsindhold
Cuvettesteg
Mængde pr. portion
Kalorier
170
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.