Skyl din kylling under koldt vand og sørg for at al indmad er taget ud. Dup kyllingen tør og krydr den rigtig godt ud- og indvendig med salt og friskkværnet peber.
Læg kyllingen ned i din slow cooker. Fordel de udskårne grøntsager ovenpå, pres citronsaften over og læg låget på.
Stil slow cookeren til langtidsstegning i 6 timer ved høj varme.
Når gryden bipper er retten færdig.
Tag din kylling i slow cooker op, og sigt resten af indholdet fra gryden over i en lille gryde.
Skum godt for fedt og bring derefter i kog.
Kom evt. nogle af de kogte grøntsager i og blend til det er helt glat.
Rør majsstivelse ud i lidt vand og hæld i, bring i kog igen og lad det simre i et par minutter til det har den tykkelse du ønsker.
Smag til og tilsæt sovsekulør.
Næringsindhold
Kylling i slow cooker
Mængde pr. portion
Kalorier
390
% Daglig værdi*
Fedt
24
g
37
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
10
g
Kolesterol
117
mg
39
%
Natrium
749
mg
33
%
Kalium
592
mg
17
%
Kulhydrater
13
g
4
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
4
g
4
%
Protein
31
g
62
%
Vitamin A
8057
IU
161
%
Vitamin C
16
mg
19
%
Calcium
68
mg
7
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.