Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Fyldt kalkunbryst
[the_ad id="1609"]
4.80
fra
5
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
kalkunbryst
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
pakke
mozzarella
▢
10
soltørrede tomater
i olie
▢
2
fed
hvidløg
finthakket, efter smag
▢
2
spsk.
grøn pesto
▢
8
skiver
bacon
måske lidt mere
▢
2
spsk.
sød chilisauce
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Skær evt. sener osv. af kalkunbrystet. Læg det med den "flade" side nedad og skær en lomme i kødet. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Fyld med frisk mozzarella, finthakkede soltørrede tomater og finthakket hvidløg.
Luk med bomuldssnor, så det ikke løber alt for meget ud.
Krydr kalkunbrystet med salt og friskkværnet peber. Smør den med pesto og læg bacon over.
Smør med lidt sød chilisauce hvis du har lyst. Dette kan undlades, men giver god smag.
Fyldt kalkunbryst lægges i et fad, og så hældes lidt vand ved sammen med lidt flydende bouillon (hønse- eller grøntsag).
Steg i ovnen ved
200
°C
i ca.
1 time
.
Næringsindhold
Fyldt kalkunbryst
Mængde pr. portion
Kalorier
544
% Daglig værdi*
Fedt
30
g
46
%
Mættet fedt
11
g
69
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
10
g
Kolesterol
183
mg
61
%
Natrium
1426
mg
62
%
Kalium
754
mg
22
%
Kulhydrater
9
g
3
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
7
g
8
%
Protein
58
g
116
%
Vitamin A
440
IU
9
%
Vitamin C
2
mg
2
%
Calcium
171
mg
17
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]