Kom citronsaft, olivenolie, lidt flydende honning, salt og friskkværnet peber i et lille glas med låg, ryst det hele godt sammen og smag dressingen til.
Kom de tynde squashskiver i et fad med lav kant.
Dryp dressingen over, så alle skiverne får lidt og lad det så stå og trække i MINDST ½ time inden servering.
Lige inden servering, anrettes lidt salat dekorativt på de marinerede squash og der kværnes lidt frisk peber ud over. Drys lidt parmesanflager og ristede pinjekerner over din squashsalat.
Næringsindhold
Squashsalat med parmesan og pinjekerner
Mængde pr. portion
Kalorier
290
% Daglig værdi*
Fedt
17
g
26
%
Mættet fedt
3
g
19
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
7
g
Kolesterol
9
mg
3
%
Natrium
791
mg
34
%
Kalium
762
mg
22
%
Kulhydrater
33
g
11
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
13
g
14
%
Protein
8
g
16
%
Vitamin A
20151
IU
403
%
Vitamin C
43
mg
52
%
Calcium
249
mg
25
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.