Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Tærte med skinke
[the_ad id="1609"]
4.75
fra
4
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tærter
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
15
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
Tærtedej
▢
2½
dl
hvedemel
▢
1
dl
rugmel
▢
125
g
creme fraiche
9%
▢
50
g
oliemargarine
flydende
▢
2
spsk.
vand
▢
1
tsk.
salt
Fyld til tærte med skinke
▢
1
stort
løg
hakket
▢
300
g
champignon
skåret i skiver
▢
1
rød peberfrugt
skåret i små tern
▢
150
g
skinke
skåret i tern (en rest kan fint bruges her)
▢
1
bdt.
purløg
finthakket
▢
salt og friskkværnet peber
▢
2
spsk.
olie
til stegning
▢
2
æg
▢
2
dl
sødmælk
▢
1
dl
hvidløgsflødeost
▢
1
håndfuld
mozzarella
revet
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne til tærtedejen i en skål og ælt det sammen til en dej.
Smør en tærteform og pres så dejen ud i formen - eller rul den ud og beklæd formen med dejen.
Sæt tærten på køl i ½ time.
Forvarm ovnen til
200
°C
(ikke varmluft), prik tærtedejen med en gaffel over det hele og forbag i 5 minutter. Tag den ud.
Varm olie op på en pande og sauter løg, til det begynder at blive blankt.
Tilsæt champignon og steg, til væden fra den er helt fordampet. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt peberfrugt og lad det stege med i et minuts tid.
Tilsæt purløg og skinke, vend godt rundt og smag til med salt og friskkværnet peber.
Tag panden af varmen og hæld i den forbagte tærtedej.
Pisk æg, mælk, hvidløgsost, salt og friskkværnet peber sammen og hæld over fyldet.
Sæt din tærte med skinke og champignon i ovnen, og
bag den i ca. 30 minutter
.
Næringsindhold
Tærte med skinke
Mængde pr. portion
Kalorier
696
% Daglig værdi*
Fedt
32
g
49
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
7
g
Enkelumættet fedt
15
g
Kolesterol
115
mg
38
%
Natrium
1688
mg
73
%
Kalium
731
mg
21
%
Kulhydrater
78
g
26
%
Kostfibre
7
g
29
%
Sukker
8
g
9
%
Protein
25
g
50
%
Vitamin A
1177
IU
24
%
Vitamin C
52
mg
63
%
Calcium
108
mg
11
%
Jern
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]