Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Kyllingelasagne
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
4
stk.
kyllingebrystfilet
▢
4
gulerødder
i tynde skiver
▢
2
peberfrugter
i strimler
▢
1
porre
i ringe
▢
2
fed
hvidløg
finthakket
▢
2
cm.
ingefær
rives
▢
1
chili
rød, finthakket
▢
1
citron
revet skal af 1 citron
▢
1
spsk.
olie
▢
2
spsk.
soja
▢
2
spsk.
ketchup
▢
1
spsk.
brun farin
▢
80
g
soltørrede tomater
hakkede
▢
1
spsk.
citronsaft
▢
Lidt
olie
▢
salt og friskkværnet peber
▢
lasagneplader
Bechamelsauce
▢
20
g
smør
▢
3
spsk.
hvedemel
▢
5
dl
mælk
▢
50
g
ost
▢
Lidt
muskatnød
revet
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Skær kyllingefileter i tynde strimler.
Varm olie i en sauterpande og svits kylling, hvidløg, chili og ingefær.
Tilsæt grønsager, soyasauce, ketchup, citronskal og -saft.
Kog op og smag til med brun farin, salt og friskkværnet peber.
Bechamelsauce
Smelt smør i en gryde og tilsæt mel. Pisk det sammen til en smørbolle.
Spæd gradvis med mælken, mens saucen koges op. Lad din bechamelsauce koge i ca. 5 minutter, mens der hele tiden røres.
Tilsæt revet ost og smag til med muskatnød, salt og friskkværnet peber.
Samling af kyllingelasagne
Smør et fad med lidt olie og kom en ganske lille smule bechamelsauce i bunden, bred det godt ud over det hele.
Fordel så lagvis lasagneplader, kyllingeblanding og bechamelsauce.
Slut din kyllingelasagne af med sauce og drys med lidt rasp.
Sæt i en
200
°C
varm ovn i ca. 30 minutter. Klik
her og start det smarte minutur med indstillet tid
.
Næringsindhold
Kyllingelasagne
Mængde pr. portion
Kalorier
790
% Daglig værdi*
Fedt
25
g
38
%
Mættet fedt
8
g
50
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
10
g
Kolesterol
34
mg
11
%
Natrium
1400
mg
61
%
Kalium
1475
mg
42
%
Kulhydrater
119
g
40
%
Kostfibre
9
g
38
%
Sukker
26
g
29
%
Protein
27
g
54
%
Vitamin A
11335
IU
227
%
Vitamin C
38
mg
46
%
Calcium
344
mg
34
%
Jern
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]