Tænd din ovn på 200 °C almindelig over- og undervarme. Altså ikke varmluft.
Læg kyllingebrystfilerne på en bradepande med bagepapir - eller i et ovnfast fad.
Pensl kyllingekødet med olie, og krydr med paprika, salt og friskkværnet peber. Eller dit eget yndlingskrydderi. Lidt hvidløgssalt eller hvidløgspulver er også godt til kyllingebryst i ovn.
Steg nu kyllingefileterne i ca. 20 minutter, hvorefter de er klar til servering. Det er da nemt. Klik her og start minutur med indstillet tilberedningstid på retten.
Næringsindhold
Kyllingefilet i ovn
Mængde pr. portion
Kalorier
282
% Daglig værdi*
Fedt
16
g
25
%
Mættet fedt
2
g
13
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
9
g
Kolesterol
96
mg
32
%
Natrium
755
mg
33
%
Kalium
560
mg
16
%
Kulhydrater
0.1
g
0
%
Kostfibre
0.1
g
0
%
Sukker
0.1
g
0
%
Protein
32
g
64
%
Vitamin A
122
IU
2
%
Vitamin C
5
mg
6
%
Calcium
8
mg
1
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.