Varm lidt olie op på en pande, og sauter løgene, til de bliver bløde, men uden at de tager for meget farve. Lad dem køle helt af.
Blend brødskiver til krummer og kom dem i en skål sammen med de øvrige ingredienser. Ælt farsen godt sammen med fingrene og form til 4 bøffer.
Læg dem på at fad der er smurt med lidt olivenolie, dryp lidt olivenolie over bøfferne og sæt dem i køleskab i mindst 1 time, så hænger de færdige bøffer til din burger bedre sammen.
Rør ingredienserne til kryddermayonnaisen sammen og stil til side.
Steg bøfferne på en grill eller i ovn. Burgerbøffer kan steges i ovnen på en bageplade ca. 3-4 minutter på hver side, hvis bøfferne er ca. 2 cm. tykke.
Når bøfferne er næsten færdige, steges bacon sprødt og lægges til afdrypning på køkkenrulle.
Flæk burgerbollerne og grill dem på begge sider på grillen.
Smør den underste del af burgerbollen med lidt af kryddermayonnaisen og læg så salatblade ovenpå.
Så bøf, smurt med lidt mere af kryddermayonnaisen, derpå bacon, tomat, syltede agurker og revet peberrod.
På den øverste del af burgerbollen kommen ketchup og den trykkes så ned ovenpå, som afslutning på burgeren.
Næringsindhold
Hjemmelavet burger med kryddermayo
Mængde pr. portion
Kalorier
629
% Daglig værdi*
Fedt
36
g
55
%
Mættet fedt
12
g
75
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
14
g
Kolesterol
134
mg
45
%
Natrium
1256
mg
55
%
Kalium
837
mg
24
%
Kulhydrater
46
g
15
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
11
g
12
%
Protein
30
g
60
%
Vitamin A
1295
IU
26
%
Vitamin C
22
mg
27
%
Calcium
147
mg
15
%
Jern
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.