Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Ristede havregryn
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Morgenmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
10
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
200
g
havregryn
▢
100
g
sukker
▢
50
g
smør
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Bland havregryn med sukker.
Smelt smør på en pande og kom havregryn med sukker på panden, vend godt rundt og lad det riste ved lav varme.
Ristede havregryn er klar, når havregrynene tager lidt farve og bliver sprøde. Så nemt er det.
Næringsindhold
Ristede havregryn
Mængde pr. portion
Kalorier
375
% Daglig værdi*
Fedt
13
g
20
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.4
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
4
g
Kolesterol
27
mg
9
%
Natrium
84
mg
4
%
Kalium
185
mg
5
%
Kulhydrater
59
g
20
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
25
g
28
%
Protein
7
g
14
%
Vitamin A
312
IU
6
%
Calcium
29
mg
3
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]