Prik alle cocktailpølser med en gaffel, så flækker de ikke så nemt når du bruger dem til en sammenkogt ret.
Kom lidt smør i en gryde og svits cocktailpølserne lidt, til de bliver lidt gyldne. Tag den op og stil dem til side.
Kom evt. lidt mere fedtstof i gryden hvis det er nødvendigt og brun kødet godt af, evt. ad et par gange, krydr med salt, friskkværnet peber og røget paprika.
Kom løg og hvidløg ved, lad det svitse lidt mere til løgene bliver bløde, men de skal ikke tage farve.
Tilsæt gulerødder i skiver, svits dem et par minutter inden champignon tilsættes.
Krydr igen med lidt salt, friskkværnet peber og evt. lidt mere røget paprika.
Når væden fra champignon er kogt lidt ind igen, tilsættes hakkede tomater, evt. lidt vand og flydende bouillon.
Skru ned for varmen, læg låg på og lad det simre i ca. 1 times tid, til kødet er godt mørt.
Smag det til, tilsæt cocktailpølserne og lad dem varme igennem igen.
Kom lidt (madlavnings)fløde i og jævn den hvis det ønskes med lidt maizena rørt ud i lidt vand.
Næringsindhold
Sammenkogt ret med skinkekød
Mængde pr. portion
Kalorier
405
% Daglig værdi*
Fedt
20
g
31
%
Mættet fedt
11
g
69
%
Transfedt
0.3
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
126
mg
42
%
Natrium
892
mg
39
%
Kalium
1224
mg
35
%
Kulhydrater
26
g
9
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
15
g
17
%
Protein
33
g
66
%
Vitamin A
11010
IU
220
%
Vitamin C
23
mg
28
%
Calcium
98
mg
10
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.