Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Hindbærsnitter
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Udskriv
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Antal:
12
stk.
Ingredienser
▢
250
g
hvedemel
▢
1
tsk.
bagepulver
▢
125
g
smør
skal være koldt
▢
100
g
sukker
▢
1
tsk.
vaniljesukker
▢
4
spsk.
vand
▢
150
g
hindbærmarmelade
▢
150
g
flormelis
+ lidt vand
▢
2
spsk.
krymmel
farvet
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom hvedemel og bagepulver i en skål, og bland det sammen.
Skær det kolde smør i mindre tern, og kom det ved.
Tilsæt ogå vaniljesukker og sukker, og ælt nu hurtigt dejen sammen med fingrene. Ikke længere tid end nødvendigt.
Kom en smule vand ved, og fortsæt indtil dejen er samlet.
Læg dejen på et meldrysset bord, og del den i to stykker.
Rul hvert stykke ud til en aflang stang på cirka 10 gange 30 centimeter. De store stykker skal være lige store, da de jo skal lægges ovenpå hinanden.
Bag stængerne i ovnen ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 12 minutter.
Lad mørdejsstængerne køle af.
Smør den ene halvdel med hindbærmarmelade, og læg den anden ovenpå.
Rør flormelis sammen med lidt vand, men det skal altså være en tyk glasur. Smør glasur ud på stangen, og drys med krymmel.
Med en skarp kniv deler du nu stangen i mindre stykker - deraf navnet hindbærsnitter.
Næringsindhold
Hindbærsnitter
Mængde pr. portion
Kalorier
274
% Daglig værdi*
Fedt
9
g
14
%
Mættet fedt
5
g
31
%
Transfedt
0.3
g
Flerumættet fedt
0.4
g
Enkelumættet fedt
2
g
Kolesterol
22
mg
7
%
Natrium
163
mg
7
%
Kalium
35
mg
1
%
Kulhydrater
47
g
16
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
29
g
32
%
Protein
2
g
4
%
Vitamin A
260
IU
5
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
8
mg
1
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]