Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Spidskål med bacon
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
spidskål
▢
200
g
bacon
i tern
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Snit spidskål nogenlunde fint (halver den først og skær den lille stok væk).
Rist bacontern ved høj varme. Når det er sprødt, lægges det på fedtsugende papir.
Kom spidskålen på panden til baconfedtet og rist også det ved høj varme - krydr med salt og friskkværnet peber.
Når det er lidt sprød skrues der ned til svag varme. Læg låg på og lad det simre i 8-10 minutter.
Til sidst tilsættes det sprøde bacon og stegt spidskål med bacon er klar til servering.
Næringsindhold
Spidskål med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
263
% Daglig værdi*
Fedt
20
g
31
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
9
g
Kolesterol
33
mg
11
%
Natrium
953
mg
41
%
Kalium
658
mg
19
%
Kulhydrater
13
g
4
%
Kostfibre
5
g
21
%
Protein
9
g
18
%
Vitamin A
305
IU
6
%
Vitamin C
95
mg
115
%
Calcium
110
mg
11
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]